OPEN DOMEIN nieuws nr. 41

Open Domein nieuws december 2020

U ontvangt Open Domein Nieuws doordat u een account bij DeDS heeft. DeDS is een project van vereniging Open Domein.

In deze editie:

  1. Beste wensen
  2. Andere sponsor
  3. Nieuwjaarsborrel 2020-2021
  4. Hoe leest u uw DeDS-mail?
  5. Bedankt dat u DeDS steunt
  6. Afmelden?

1. Beste wensen

Open Domein wenst u prettige feestdagen en een gezond 2021. De kerstvakantie is traditioneel één van onze drukste periodes, waarbij veel mensen intensief gebruik maken van onze diensten. We verwachten weer veel mooie nieuwe websites.

2. Andere sponsor

Vorig jaar schreven we u al dat internetprovider XS4ALL verdwijnt als onze sponsor en dat internetprovider Freedom Internet de opvolger is die de bedrijfsfilosofie en cultuur overneemt die nu bij XS4ALL zal verdwijnen na een besluit van KPN.

Ook schreven we u dat we een nieuwe provider zochten. Die hebben we gevonden in Freedom Internet. Daar zijn wij erg blij mee en het is wederzijds; onze sponsor waardeert de gratis mail en homepages van DeDS, maar ook met Petities.nl op onze server. De provider Freedom Internet is nota bene ontstaan naar aanleiding van de petitie https://xs4allmoetblijven.petities.nl...

We schreven vorig jaar dat we dachten dat we 'ergens in 2020' een dag offline zouden gaan tijdens de overstap naar een andere provider. Dat gebeurt nog en we zullen het aankondigen met een e-mail. We zullen onze servers verhuizen naar de overkant van de straat van waar ze nu staan. We komen terecht in een hostingruimte van Freedom Internet in de voet van de tv-toren bij Amsterdam RAI. Zie verder ook https://freedom.nl/diensten/maatwerk-hosting.

3. Nieuwjaarsborrel 2020 en 2021

Op 16 januari zouden we traditioneel in samenwerking met de Internet Society en allerlei andere organisaties een nieuwsjaarsborrel organiseren. Dat ging niet door omdat er iets was met de lokatie, maar helaas zal het in 2021 ook niet doorgaan. Zodra het in 2021 weer mogelijk is een samenkomst te organiseren laten we het weten.

4. Hoe leest u uw DeDS-mail?

Graag horen we van u hoe u meestal uw e-mail @deds.nl leest.

  • met een mailprogramma op uw computer, telefoon of tablet?
  • via webmail.deds.nl via het web?
  • ontvangt u te veel spam?

We lezen het graag in antwoord op deze e-mail. Op basis van deze uitkomsten weten we waar we onze schaarse tijd aan moeten besteden om te verbeteren. Overigens, als u via webmail leest omdat het instellen van uw mailprogramma niet lukt, dan helpt onze helpdesk u graag: helpdesk@deds.nl.

5. Bedankt dat u DeDS steunt

DeDS biedt niet commerciële e-mail en webhosting op een onafhankelijk platform, en daar zijn we trots op. Bedankt dat u DeDS gebruikt!

6. Afmelden?

U ontvangt dit bericht omdat u een DeDS account heeft aangemaakt bij vereniging Open Domein.

Gebruikt u uw DeDS account niet meer of wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Dan kunt u uw account zelf opheffen. Ga hiervoor naar Mijn account, vul uw DeDS gebruikersnaam en wachtwoord en kies voor 'verwijder mijn account'.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Via wachtwoord vergeten sturen we u een nieuw wachtwoord toe.

Heeft u nog vragen? Via helpdesk@deds.nl helpen we u graag verder.